Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Miért írják fel a házi feladat...

Miért írják fel a házi feladat kérdéseket a gyakori kérdésekrr?

Figyelt kérdés
Rengeteg ilyet látok ezen az oldalon. Nem értem. A választ ki keresi a könyvből vagy ha írtak vázlatot akkor abból. De nem ezek fel írják ide. Aztán meg gondolom az iskolában megdicséri a tanár , hogy milyen okos. Ez a mai generáció. Vélemények?

2021. dec. 28. 08:49
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
mert lusta szarok
2021. dec. 28. 08:57
 2/7 krwkco ***** válasza:
100%

"Miért írják fel a házi feladat kérdéseket a gyakori kérdésekre?"

Változó okokból:

- mert megoldották a feladatot és szeretnék, ha valaki ellenőrizné

- mert nem tudnak elindulni és segítséget várnak az első lépésben

- mert lusták googlizni vagy a tankkönyvben keresni

- mert mindenre lusták és a teljes mogoldásra várnak, amit csak be kell copypaste-elni.

2021. dec. 28. 09:16
 3/7 anonim ***** válasza:
92%

Többségében lusták.

Alig láttam olyat,aki elindult egy megoldás felé és úgy kér segítséget.

Csak simán idehányja a leckét,aztán szinte mindig akad olyan,aki megoldja helyette.

2021. dec. 28. 09:19
 4/7 anonim ***** válasza:
92%
Azért mert van amire se a könyvben, se a neten nem lehet választ találni, de halál komolyan, úgy hogy marad ez az utolsó lehetőség.
2021. dec. 28. 09:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Van szemernyi igazság abban, amit a 4. írt, de lássuk be, itt legtöbbször nem ez a helyzet. Csomószor látok például olyat, hogy egy könyv kapcsán tesznek fel kérdéseket, amik könnyedén megválaszolhatóak lennének, ha az illető venné a fáradságot elolvasni. Ez tényleg színtiszta lustaság. Mert hogy a reál tárgyakat vagy egy idegen nyelv bizonyos szabályait valaki nem érti, azt elfogadom, de mindenre mástól várni a megoldást nem normális.
2021. dec. 28. 10:20
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményeket. Egyszer ilyet láttam.

Newton I. TÖRVÉNYÉT NEM TALÁLJA A KÖNYVBEN.

2021. dec. 28. 11:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a nagy része lustaság, de persze van olyan, hogy azt kéri valaki magyarázza el, de a megoldást írja le. Ezek àltalában reál tárgyakból szoktak lenni. A kedvenceim azok, amelyek így kezdődnek: holnapra kellene egy fogalmazás arról, hogy mi a véleményem x dologról.
2021. dec. 28. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!