Jó így a könyvajánlóm?

Figyelt kérdés
Hétfőre kell írnom egy könyvajánlót, úgyhogy tegnap (pénteken) elolvastam Thomass Mann: Mario és a varázslót, és a könyvajánlóban csak a könyv második felét, a végkifejletet kezdem el bemutatni. Ez így jó lesz? Csak olyanok írjanak akik olvasták és tudják miről van szó. Ja, és nem írtam bele hogy a végén Mario lelövi a művészt, csak hogy elkövet egy helyrehozhatatlan tettet.
2010. szept. 4. 15:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Alapvetően nem baj, kissé rendhagyó. Ám abba beleköthetnek, hogy in medias res - szel csak eposzok kezdődnek. Szóval ne sajnálj két - három mondatot akkor a körülmények meghatározására!

Egy könyvajánlónak a poént sosem szabad ellőni, mert akkor miért olvasnák el a könyvet? Szóval a vége viszont csak így jó.

2010. szept. 4. 23:57
 2/2 A kérdező kommentje:
értem, és köszi a választ:)
2010. szept. 5. 14:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!