Ki tud németből segíteni?
Ezt a szöveget kellene lefordítani németre.
Kedves....
Nagyon jól telik a nyaram.Most épp nyaralunk a Balatonon.Égész nap nagyon meleg volt.Most épp napozok a parton.Tegnap nézelődtünk különböző nevezetességeket és múzeumban is voltam.Minden este bulikba járunk, amik nagyon jók.Holnap megyünk és körbe biciklizzük a Balatont.Hajókázni is fogunk pénteken.Remélem Te is jól érzd magad! Hamarosan találkozunk.

Liebe...
Sehr gut überleben den Sommer. Gerade jetzt, im Urlaub am Balaton. Der ganze Tag war sehr warm. Ich habe am Strand sonnen. Gestern besuchten verschiedene Sehenswürdigkeiten, und ich war in Museum. Jeden Abend wir zu Parteien, die waren sehr gut! Morgen gehen wir und fahren um den Balaton. Wir werden am Freitag Kreuzfahrt.
Ich hoffe, Sie fühlen sich gut!
Bis bald!!!!
tessék! lehet, hogy van benne egy kis hiba, nem vagyok profi németből, de remélem segítettem!!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!