Valaki csinálna nekem egy 8 mondatból álló 7. -es szintű angol történetet?
Segíteni, nem elvégezni helyetted a házit....
Kicsit erőltesd meg magad és dobj össze 8 mondatot.... Nekem olaszból két oldalas fogalmazásokat kellett írnom, az első évben, mikor tanulni kezdtük!
Írj valamit, akkor szívesen kijavítgatom a hibákat vagy ajánlok egy helyesebb mondatot, de ennyi. Nem nekünk kell megtanulni angolul, hanem neked.
12.10kor kirtad a kérdést... utoljára 13.34kor irtál.
ezalatt 20x megirhattad volna. de nem akarásnak nyögés a vége..:D
Yesterday I went to my friend. His name is Joe. Joe is 12 years old and he has a dog. When I arrived to his house, my phone was ringing. My mother was calling me and I turned back to my home.
Now I am at home again and writing my English lesson. I have finished my housework 10 minutes ago. Unfortunately I really don't know when I will go to my friend again.
-------
Igyekeztem figyelni, remélem nem hibáztam így hajnal 2 felé. Akkor magyarul is:
Tegnap elmentem a barátomhoz. Az ő neve Joe. Joe 12 éves és vagy egy kutyája. Amikor megérkeztem a házához, megszólalt a telefonom. Az anyum hívott és visszafordultam haza.
Most újra itthon vagyok és írom az angol leckémet. 10 perccel ezelőtt fejeztem be a házimunkámat. Sajnos tényleg nem tudom, hogy mikor fogok újra elmenni a barátomhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!