Hallottad az angol megasztáros Susan Boyle történetét? Mi a véleményed róla?
Figyelt kérdés
Ő az a 47 éves nő, aki elkápráztatta a zsűrit és a közönséget a hangjával, pedig amikor bejött a színpadra kinevették. És a youtube-on kb 40 millióan látták már a róla szóló videókat egy hét alatt.
Itt megnézheted: http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY
2009. ápr. 19. 14:11
1/3 anonim válasza:
Szerintem a tavalyi Paul Poots jobb volt, hatásosabb volt. Ez már olyan mintha direkt erre mennének rá, hogy honnan lehet keríteni rondább, szerencsétlenebb embert, akinek szép hangja van. Minden évben azért nem süthetik már el ugyanezt?! Nade ettől függetlenül tetszik nagyon, kedves embernek tűnik a nő, remélem kikupálják, jól jár majd, és nem fogják kihasználni.
2/3 anonim válasza:
hát...legalább kiderült, hogy a belső fontosabb :) egyébként gratulálok neki. szemétség volt hogy az elején kiröhögték
3/3 anonim válasza:
én azt nem értem, hogy nyerhetett elötte a Diversity, főleg úgy, hogy a SemiFinal 1-ben még Susan Boyle 52.1%, Diversity 36.2%
volt az állás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!