Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Tételmondat választásban...

Tételmondat választásban kérnék segítséget, egyszerűen most jött el az a pillanat, hogy nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Abban kérném a segítségeteket, hogy esszé íráshoz kell ismételten tételmondatot választani magunktól nyilván, és kifogytam az ötletből.

A téma a következő: Hogyan javítanám a háztartásom pénzügyi egyensúlyát? ...ő hozzá kellene egy tuti tételmondat, de nem tudok már mit kitalálni... :(

Na most annyiban bonyolult még ez, hogy ráadásul csak az egyik oldalt lehet 3 érveléssel képviselni, tehát azt a tételmondatot 3 vagy csak mellette szóló vagy csak ellene szóló érvvel kifejtve még alá is kellene támasztani, 1100 szóban.

Most hirtelen leblokkoltam, így tudnátok nekem esetleg egy kis ötletet adni. kérlek? -

Köszönöm szépen előre is !

:)

2021. okt. 9. 13:04
 1/2 krwkco ***** válasza:

"Hogyan javítanám a háztartásom pénzügyi egyensúlyát?"

A háztartások pénzügyi egyensúlyának javítása a kiadások és bevételek nyilvántartásával kezdődik.

2021. okt. 9. 16:19
 2/2 krwkco ***** válasza:
A háztartások pénzügyi egyensúlyát a kiadások visszafogásával és bevételek növelésével lehet megteremteni.
2021. okt. 9. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!