Mire szavaznál, ha ebben a pillanatban lenne választás?
Figyelt kérdés
2021. jan. 9. 22:49
A kérdező szavazást indított:
Fidesz-KDNP
Ellenzéki Összefogás
Mi Hazánk Mozgalom
MKKP
egyéb
61 szavazat
1/7 anonim válasza:
Egyikre sem. A mi hazánk az a Miep hátán mászott fel és a fidesz csicskasa lett.A Miep az valószínűleg tényleg a nép érdekeit képviselte volna,ezért is csináltak ki
3/7 anonim válasza:
Én a Pálinkás doktor bácsi pártjára szavaznék! (Most perpillanat nem jut eszembe a nevük, de majd ha jönnek a választások, felírom magamnak egy cetlire és ha sikeresen megtalálom őket a szavazólapon, akkor úgy odavésem azt az ikszet, hogy a szavazólap is kilyukad tőle.) :D
5/7 anonim válasza:
Fityeszre semmiképp sem, a Mi hazánkos neonácikra sem, nem szeretnék egy Harmadik Birodalom 2.0-ban élni, az ellenzéki összefogás moslékkoalíciója sem vonz, így maradna a Kutyapárt, vagy az otthon maradás.
6/7 anonim válasza:
A Csak Magamban Hihetsz Mozgalomra...
7/7 anonim válasza:
Mi Hazánk Mozgalom. Mivel magyar vagyok, csak ők képviselnek engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!