Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Segítene valaki magyar levelet...

Segítene valaki magyar levelet lefordítani németre? Minnél hamarabbi válaszokat várok. Holnapra kell. :) Köszönöm előre is. Több lent.

Figyelt kérdés

Itt a szöveg: Az én nyaram nagyon hamar eltelt . Sokat vigyáztam a húgomra és mentünk le a Balaton partra, rengeteget kirándultunk Magyarországon.

Általában 11:00 és 13:00 között keltem föl. Miután felkeltem reggeliztem/ ebédeltem, aztán fogat mostam, ezután tanultam, olvastam vagy más programokat szerveztünk. Sokat találkoztam a barátaimmal.

Én és a családom nem ment el külföldre nyaralni, viszont Magyarországon sok helyre eljutottunk, például: Pécsre, Orosházára, Budapestre és Fehérvárra, itt kirándultunk, múzeumba mentünk, vagy fagyiztunk

Én nem igazán vártam az iskolát, mert a továbbtanulás elég stresszes. Erre a tanévre nagyon sok tanulás tervezek.

Remélem neked is jól telt a nyár és a tanéved is jól fog.

(És ha lehet akkor perfekt-be kéne rakni. Köszönöm előre is a válaszokat.)

2021. szept. 20. 20:06
 1/3 krwkco ***** válasza:
79%

A DeeL fordította, nem én.

Mein Sommer ging sehr schnell vorbei, ich habe mich viel um meine Schwester gekümmert, wir sind an den Plattensee gefahren und haben viele Ausflüge in Ungarn gemacht.

Ich bin normalerweise zwischen 11:00 und 13:00 Uhr aufgestanden. Nach dem Aufstehen habe ich gefrühstückt/gegessen, dann habe ich mir die Zähne geputzt, dann habe ich gelernt, gelesen oder andere Aktivitäten organisiert. Ich habe viele meiner Freunde getroffen.

Meine Familie und ich haben keinen Urlaub im Ausland gemacht, aber wir waren an vielen Orten in Ungarn, zum Beispiel in Pécs, Orosháza, Budapest und Fehérvár, wo wir Ausflüge gemacht, Museen besucht oder Eis gegessen haben.

Ich habe mich nicht wirklich auf die Schule gefreut, denn eine weiterführende Schule ist ziemlich stressig. Für dieses Schuljahr habe ich viel zu lernen geplant.

Ich hoffe, dass Sie einen schönen Sommer hatten und dass auch Ihr Schuljahr gut verlaufen wird.

2021. szept. 20. 22:08
 2/3 krwkco ***** válasza:
*DeepL
2021. szept. 20. 22:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Kissé későn de köszönöm. :)
2021. szept. 22. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!