Nem tudjatok veletlen az Egri csillagokban kimondta a kovetkezoket? 1. már 18 éves vagyok .Itt élősködjek-e itt haszontalan- kodjak-e mikor az országnak a katona kell? 2.A nemzet lelkéből ki Zengő fájdalom
Mivé lett a világ... Azt megszoktuk, hogy a regényt nem olvassák el, már a filmet se nézik meg, a gúgliba se írják be, de hogy a gyaksziban az otthon-egyéb kérdések rovatban kérdezzen, na az már sok Jumurdzsáknak is.
Itt van. Beírhatnám azt az egy szót is, de inkább nyomd meg a linket.
És hát aki elolvasta az pontosan tudja ki lehet az a 18 éves legényke aki annyira törökverő katona akar lenni...
A 2. kérdésre nem vagyok hajlandó válaszolni, keresd ki!
Kaptam egy olvasói levelet:
"elolvastam a konyvet honapokkal ezelőtt. imadok olvasni szval kerlek ne okoskodj bele olyanokba amirol semmit se tudsz. Sajnos azota elfelejtettem. Beirtam a Google-ba de nem taltam ra valaszt. Es ugyebar ez az oldal arra van hogy kèrdezzek es masok segitsenek. Egyebkent koszonom a linket, ha azt a megjegyzest nem irod oda kedves is lettel volna."
4. Tipikus....
A ctrl+F használatát se ismerik?
Letölthető a regeny a MEK-ről, innentőlvkét kattintás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!