Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Miért kapok random rossz...

Miért kapok random rossz jegyeket a krétámba?

Figyelt kérdés
Random jönnek a rossz jegyek. A szüleim pedig nem hiszik ezt el, és azt mondják hogy hazudok azért, mert nem vagyok minden nap elkalapálva. :(
2021. máj. 15. 17:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá a tanárosnál, hogy mire kaptad. Csak úgy random nem kerül be rossz jegy.
2021. máj. 15. 17:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szólj az osztályfőnöknek.

Arról is hogy csak úgy jegyeket ír be valamelyik tanár, és arról is hogy a szüleidnek mi a véleménye a gyermekbántalmazásról.

2021. máj. 15. 17:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Senki se hisz nekem :(
2021. máj. 15. 17:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szépen írsz egy e-mailt az ofőnek, hogy xy tanár úgy írkál be jegyeket, hogy se szintfelmérő, se felelés, se házidolgozat, se hiányzó házi nem volt. Tanúnak ott vannak az osztálytársaid, mert ha házidolgozat vagy felmérő volt, az nem csak téged érintett, a felelésről is kellett volna tudjanak mások, illetve semmi olyan elküldetlen házid sincs, ami a többieknek megvan de neked nincs.

Ilyen szempontból a Google Classroom amúgy elég szivatós, mert ott a tanár vissza tudja úgy küldeni a beküldött feladatot, hogy úgy nézzen ki, mint nem lett volna beküldve. Ezt emeld ki külön.

2021. máj. 15. 17:46
 5/8 chtt ***** válasza:
100%

...a tanár vissza tudja úgy küldeni a beküldött feladatot, hogy úgy nézzen ki, mint nem lett volna beküldve...

Tényleg? Hogy a fenyőbe??? Nem hiszem.

Amúgy a tanárt kérdezted már, honnan jönnek a jegyek? Első körben őt kellene megkérdezned. A jegyek mellett nincs ott, hogy mire kaptad? Mert jobb helyeken odaírják...

2021. máj. 15. 18:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, de:

[link]

Ha a határidő márc. 25, a képek márc. 24.-én készültek, s tanárnő meg is köszönte márc. 24.-én (szóval nem az van, hogy átneveztem a képeket), akkor hogy a francban van késedelmesen leadva? (Amúgy eredetileg "Hiányzik"-et írt a leadás és a komment után, majd rányomtam újra a beküldésre, s akkor lett ez.)

Vagy a magyarral itt volt egy kis összetűzésem:

[link]

A tanárnő eléggé megkommentelte a házimat, adott is rá egy 8-ast (ami nálatok 4-es), de mégis hiányzik.

2021. máj. 15. 18:57
 7/8 chtt ***** válasza:
100%

#6. Fura. Tippjeim vannak, de a szőkébbnél is szőkébb vagyok hozzá, szóval... talán nem kellene kinevettetnem magam. :)

Ezzel együtt fenntartom: első körben tanárt megkérdezni, honnan vannak a jegyek. Még mindig azt mondom, hogy ott kellene lennie, mire kaptad (szódolgozat, egyenletmegoldás, Európa folyói, akármi - nem tudom, melyik tantárgy). Ha nincs, reklamálni. Második kör (pláne, ha kiderül, hogy csak úgy hasra ütve kerültek be jegyek): ofő... ha nincs intézkedés, és igazságtalan jegyek > diri, tanker... akárki.

2021. máj. 15. 19:15
 8/8 anonim ***** válasza:
2021. máj. 16. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!