Nem megy a matek, mi lesz? (Több lent)
(2-es)
Először is gratulálok a 47 pontodhoz! És köszi a választ!
Én négyes vagyok matekból pedig semmit sem tudok belőle :D
Ügyesen kell csalni úgy sem fogod használni a matekot még akkor sem ha pl infós suliba mész.
Azért a szorzótáblát belehet magolni.
Nézz ilyen verseket vagy valamit amitől megjegyzed.
Én úgy csináltam másodikosként, hogyha volt egy feladat pl 2x3 akkor mindig mondta a tanár hogy "kétszer veszem a hármat" szóval 3+3=6
Nyilván nem így fogsz számolni de ha megcsinálsz egy pár egyszerűbb feladatot akkor megtanulod, ha meg nem használod akkor elfelejted ez sajnos ilyen 😉
Ha a szorzótábla nem megyen; akkor írogassad le. Keress rá az interneten, vagy nézd meg valami könyvedben, ahun le vagyon írva; ozt másolgassad le annyiszor, amennyiszer még nem tudod. Írjad le kézzel többször is akár valami füzetbe, valami kis noteszkába.
Amúgy vannak már majd középiskolában olyan feladatok, amelyekhez lehet számológépet használni; jó, mondjuk igen, oda előbb még be kell jutni; de tehát annyiszor másold le magadnak kézzel írva a szorzótáblákat, ahányszor még nem tudod. Egyébként nemtom pl , hogy lehet -e majd a felvételizésetekkor is számológépet használni, hátha lehet, akkor szerencséd lesz; viszont jó minőségű számológép legyen , és ne légyen az elromolva; valamint eleme se merüljön le lehetőleg egyhamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!