Mutassa be a létszámszükségletet befolyásoló külső tényezőket?
Például egy munka elvégzése esetén ha nagyobb a megrendelés, akkor több dolgozóra van szükség hogy teljesítsék.
Vagy pl. aktuális helyzet, ha sokan regisztrálnak az oltásra, akkor nagyobb létszámú egészségügy is kell az oltópontokra.Ha kevesen regisztrálnak, akkor meg kevesebb doki kell.
Nekem hirtelen ez jutott eszembe, de attól függ, hogy milyen tantárgyról van szó?
Egy hotel szemszögéből kérdezi ezt a kérdést ... én úgy értelmeztem,hogy olyan külső tényezők kellenek,hogy miért kellene azt a bizonyos létszmot megtartani (a hotel esetében 75 személyzet található)
én ezeket állapítottam meg, de nem tudom hogy jól gondoltam-e :Vendégek számának a növekedése
Növekedik a kereslet a szobák iránt
A jövőben megjelenő pályázatok feltételeinek a teljesítése
A vendégek különböző igényeinek a problémamentes ellátása
Én úgy tudom, hogy a külső tényezők azok, amelyekbe a vállalat nem tud beleszólni, míg a belső tényezőkbe igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!