Online segítség megbízható oldal?
Egytemen lesz teszt, és láttam hogy ezen az oldalon megcsinálják helyetted a teszteket... tudom szánalmas, hogy idáig jutottam de olyan szinten buktató a tárgy hogy az borzalom.
Van valakinek tapasztalata erről az oldalról? Megírják jóra vagy csak ilyen "meh szintet" ütnek meg, utána meg megy a kifogás keresés? Biztonságos náluk fizetni? Nem csalóbanda?
eZT CSAK KIBÍRTAD VOLNA KERESNI, NEM? https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb..
Az erkölcsi vonalat hagyjuk is, de: Ha ennyire nem megy a tárgy, akkor miért nem korrepetáltatod magadat? Ha azzal sem megy a tárgy, akkor gyaníthatóan nem vagy alkalmas az adott pályára, akkor miért erőlteted? Mi ez a tárgy?
Gondolom te egy fedhetetlen áldott jó ember vagy kedves válaszadó, még életedben soha nem puskaztál, csaltál ki dogát... : )
De amúgy mindegy, meggondoltam magam amikor megláttam az árat😂
Amúgy nem teljesen értem, hogy a te logikád szerint aki már akár 1 tárgyból is gyengébb, az akkor már konkrétan az egész szakot hagyja is a fenébe, mert alkalmatlan a pályára.... érdekes
Az én szakomon nem tudtak volna segíteni "dolgozatírással". Eleve nem értem, hogy amire onlájn segítség van, az nem helyszíni dolgozat, azaz van időd kikeresni a választ, vagy kidolgozni.
3 tárgy volt, aminél puskáztam. Egyszer úgymond puskázni akartam optikából, hogy tudjam, milyen az. Az időm fele arra ment el, hogy a tanárt figyeltem. Akkor már puskázás nélkül is meglett volna a hármas az így szerzett négyes helyett.
Egyszer berántottam az előre kidolgozott funkcionálanalízis tételt. Ott is az idő fele a tanár figyelésére ment el. Akkor már magától meglett volna a kettes a hármas helyett.
Térelméletből semmit nem tudtam a tárgyból. Látványosan puskáztam, de a tanárt sem érdekelte, mert tudta, hogy az 50 diákból egy lesz csak, aki magától 5-ösre vizsgázik térelméletből, és akkor ő vele fog foglalkozni. Ez 4-es lett. Egy évfolyamtársam egy hetet tanult rá, nem puskázott, éppen kettes lett. Feleslegesen erőlködött.
Szóval, mi ez tantárgy, és miért nem dolgozod ki a kérdéseket, ha már amúgy is nem jelenléti a dolgozat?
2# Ez nem ilyen egyszerű. Sokszor nem a tárgy nehézségével hanem idő hiányával van a probléma.
+
Van rengeteg tantárgy, ami egyátalán nem tükrözi a szakmai rátermettséget. Főleg abban a tudatban, hogy sok egyetemi szak nem egy adott pozíció betöltésére készít fel, hanem egy általános képet ad egy ipar vagy csak egy tucat pozícióról. Tehát egyértelműen lesznek számodra értelmetlen tárgyak, amiket soha sem fogsz használni.
Inkább sértődött kisfiúnak tűnsz, aki kihagytak a buliból és emiatt nem akarja hogy másik szórakozzanak.
#6: Ezért írtam, hogy miért nem korrepetáltatta magát, mint én digitális technikából levelezőn munka mellett, mert nem ment jól. Hogy összekaparjon egy kettest. A munkahelyen is lesz olyan dolog, ami nehéz, nem tetszik, és egyszer kell, majd soha többet legközelebb.
"Van rengeteg tantárgy, ami egyáltalán nem tükrözi a szakmai rátermettséget." Nem hiszem. Példát tudsz mondani. Az A tárgy a diplomával Arra, az E tárgy az Erre specializálódó embernek kell majd. Az A tárgy az Erre specializálódónak arra jó, hogy megtanuljon olyant megtanulni, ami nem tetszik. Értelemszerűen erre a specializálódás előtt, annak előkészítésére van szükség.
"Inkább sértődött kisfiúnak tűnsz" Te meg leereszkedőnek.
"aki kihagytak a buliból" Milyen buliból? A táncos buliból nem hagytak ki. Én nem mertem menni, amit kezeltettem.
"és emiatt nem akarja hogy másik szórakozzanak." Ez speciel soha, egy percig sem jutott eszembe.
A puskázást soha nem tekintettem "bulinak", mert csak szimplán csalás, amivel olyan embertől vesz el/csorbítja annak érdemét a megdolgozott érte/tehetséges, illetve ha mérnök/orvos lesz, akkor esetleg majd veszélyt okoz a tudáshiánya. Ez nem fekete-fehér, hanem szürkeárnyalatos. Aki 1-2szer csal, az kevés bajt okoz, aki sokszor, az sokat. https://www.youtube.com/watch?v=hMloyp6NI4E
Na, igazából lényegtelen is, nem vettem igénybe a annak az oldal szolgáltatását, mert eléggé horribilis árakat ajánlottak....
De igazából jól is tettem, mert egy nagyon gyenge ketteskét azért csak sikerült összehoznom önerőböl, legalább görbül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!