Valaki segíteni?
Most hétig kellett beadni, épp az. Én nem tudok ilyen gyorsan megfogalmazni mert ukrán vagyok és képzelet erőm sincs.
10 mondat kéne
Már a címet rosszul írod. Mit csinálNÉK?
Néhány szót írok, ebből ösze tudsz dobni egy fogalmazást:
varázsolnék, megszüntetném, segítenék, eltüntetném, szeretném
betegség, háború, szegénység, fegyverek, pénz, étel, biztonság, egészség, természet, környezetszennyezés
Összedobok egy rövid fogalmazást amiből kiindulhatsz.
Ha varázsló lennék, akkor egy eldugott helyen élnék egy kastélyban. Ahol, egy tükör segítségével figyelném a világok,közben minden féle mágiával foglalkoznék. Szeretném megszüntetni a rossz dolgokat a világban, ezért azt tervezném, hogy átvegyem a világ fölött a hatalmat. Így elkezdtem, kitervelni az összeesküvést. El is kezdtem végrehajtani a célomat, a rosszabb sorsú országok voltak az első megállóhelyeim, ahol véget vetettem az éhezésnek és a háborúnak. Aztán így folytattam, tovább, amíg az utolsó országhoz nem értem, Amerikához. Amikor, sikeresen elfoglaltak, akkor egy csettintéssel megoldottam minden rosszat. Így a világban nem volt már Környezet szennyezés, bűnözés, háború, éhínség.
A #4-es hozzászóló inspirált. Ez csak egy hasamra ütök és írok valamit szöveg volt. Ha ez segített neked az ötletelésbe, akkor örülök neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!