Habcsók Krisztina vagyok.?
Figyelt kérdés
Habcsók Krisztina vagyok a habcsók cukrászda tulajdonosa, ahol te dolgozol, holnap reggelre szeretnék kérni 10 db aprósütemény és uzsonnasütemény fajtát a palettára. 50-50%-ban. Legyen 2 db (1-1) különleges, mert szemben a sütivarávműhely is árul ilyen termékeket. Ezeknek a sütiknek kérem a nyersanyaghányadát, a beszerzési értékét kg-ban teasütemény esetén és darabárban uzsonnasütemény esetén. 200%-os haszonkulccsal az ajánlott eladási árat is számold ki. (a nyersanyagok beszerzési árait a neten megtalálod, amihez nem találsz árat azt rögtönözd reálisan). A két sütemény anyaghányadát exel táblázatban készítsd el. Első oszlop nyersanyag megnevezés, 2 oszlop nyersanyag mennyiség(kg vagy darab), 3 oszlop egységár(beszerzési), 4 oszlop beszerzési érték, 5. oszlop javasolt eladási érték (HK-al növelt)2021. márc. 10. 09:55
2/2 Shai-Hulud válasza:
Na tudod mit? Kiléptem...
A szomszéd cukrászdában csak a sütit kell megcsinálnom, és a fizetés is jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!