Ezekre a kérdésekre mik a helyes válaszok?
Sziasztok, ezekre a kérdésekre szeretném a választ:
1. A magyar népi kalendárium szerint, hogy nevezik december havát?
2. Mióta állítunk karácsonyfát Magyarországon?
3. Melyik szent ünnepével indul az adventi időszak?
4. Melyik mai ország területén született Szent Miklós, akiről a jóságos Mikulást mintázták?
5. Mit készített Johann H. Wichern német evangélikus lelkész, egy gyermekotthon lakói számára 1839-ben?
6. Mit szimbolizál az adventi koszorú négy meggyújtott gyertyája?
7. Mit szimbolizál a szaloncukor?
8. A legenda szerint ki állított legelőször karácsonyfát?
9. Melyik pápa nyilvánította december 25-ét Jézus születésnapjává?
10.Kit szokás szerecsenként ábrázolni a napkeleti bölcsek közül?
11.A néphiedelem szerint mit jelez előre, ha csillagos az ég az éjféli mise idején?
12.Kinek az evangéliuma írja le Jézus születését?
A helyes válaszokat előre is köszönöm!
22: A Steam könyvtáramban és más platformokon összesen több, mint 500 játék van, de ritkán vettem bármit is teljes áron és sok az olyan, amit idöszakosan ingyenessé tettek, pl az Epic Store-ban.
Ezen kívül, Amazon Prime előfizető vagyok (már csak azért is, mert viszonlag sokat rendelek tőlük, és így ingyenes a szállítás) és időnként 1-1 hónap Netflixre és Disneyplus-ra is előfizetek. Ami ezek kombinációjában nem elérhető, azt rendszerint tudom kölcsönözni Amazonon. Szerencsére megtehetem, pedig nem állok nagyon fényesen anyagilag.
Nem játszok minden legújabb játékkal és nem esz meg a fene, ha nem látom a legújabb filmeket a megjelenés pillanatában.
Jöhetnek a pirosak, mert, ugye, nyilván csak a hencegés kedvéért írtam le ezeket és nem azért, mert provokálták az ilyen választ.
Amúgy meg egyetértek a 21-el: ez már erős off. A részemről elnézést érte.
Pár napig nem figyelek és a kérdésemből egy veszekedés jött össze xd
Köszi a válaszokat :D
#18 ha nincs nCore-od honnan tudod hogy onnan vannak a kérdések??
Amúgy maga a kérdések témáját nézve nagyon is jó helyen vagy. Ne féltékenykedj már olyan gyerekes.
"ha nincs nCore-od honnan tudod hogy onnan vannak a kérdések??"
Elolvastam a hozzászólásokat? Mondjuk úgy, hogy nem volt nehéz kitalálni.
És ugyan ki a féltékeny?
#15 Enber kb ugyan annyi idő feltenni ezt a kérdést mint ki keresni....
mellesleg egy kis siker élménnyel kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!