SOS! Beadandókban egyező szövegrészek?
Volt egy beadandónk, ahol egy filmet kellett elemezni bizonyos szempontok alapján, ezt már leadtam, módosítani nem lehet.
Egy másik beadandómban (más tárgyból) is van filmelemzés, ugyanazt a filmet is lehetett választani. Más szempontok alapján kellett elemezni, de a történet rövid bemutatása ugyanaz, mint a korábbi beadandómban, mivel ugyanarról a filmről van szó. Ebből lehet probléma? Hivatkozzak a saját előző beadandómra? Ha igen, hogyan?
Illetve két olyan beadandóm van két külön tárgyból, ahol két interjút kellett készítenem. A feladat első része teljesen megegyezik, szó szerint ugyanazt kérik. Mármint betűről betűre ugyanazt, be kell mutatni a két személyt és a munkahelyüket, mindkét dolgozatnál ugyanazt a két személyt kellett megkérdezni. Az oktatónk mondta, hogy lehet ugyanaz a két személy mindkét tárgynál. Ebben az esetben probléma, ha az interjú eleje tök ugyanaz mindkét tárgynál? Vagy itt is hivatkoznom kell magamra? Ha egyszerre készítem a két beadandót, akkor mindkettőben hivatkoznom kell a másikra?
Teljesen össze vagyok zavarodva. :(
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!