Két bank összehasonlítása egy oldalban?
Én nem értek hozzá, de ha pl lapon kell beadni, és nem Wordben írod; akkor egy kicsit szét tudod húzni a betűket
Ilyen dolgok szoktak lenni pl, hogy
számlavezetési díj, csoportos beszedés, utalási költség mennyi
Akkor pl írhatnál arról esetleg, hogy egyik banknak kedvezőbb ez a feltétele mint a másiknak; a másiknak viszont egy másik feltétele kedvezőbb, mint az előbbi banké.
Például akkor kiszámolhatnád az átlagát mindegyiknek, hogy pl több csomag van, és akkor a számlavezetési havidíjakat átlagolod az egyik banknál, majd a másik banknál is.
Vagy pl sorbarendezed hogy
"A " Banknak ez a csomagja a legolcsóbb számlavezetési díjú
"B" banknak az a csomagja a második legolcsóbb
"A" banknak ez a típusú csomagja a harmadik legolcsóbb;
És akkor tehát így, ha mindet külön-külön felsorolod szépen egymás alá, akkor szerintem kijöhet még gépelve is egy oldal; kézzel írva meg főleg. :)
Meg még pl a bankkártya használati díj/adó; pl ha arról is találsz infot, akkor pl az is különbözhet.
Vannak még ilyen kedvezmények is, pl hogy fiatalabbaknak pl ilyen junioros számla pl, hogy kedvezményes; mert nekik pl még mondjuk nincs állandó keresetük, vagy nemtom, ilyenek vannak-e , ez most csak egy példa volt.
Vagy pl még felsorolhatnád, hogy pl kiknek milyen alapon adnak kedvezményt, pl tehát életkor, vagy mondjuk ha van egy vállalkozása, ha van 2 vállalkozása; vagy pl ha már 10 éve tag, akkor csak enyi meg annyi havídíjat számolnak fel, stb. Én nem értek ezekhez a dolgokhoz.
*Vagy pl hogy hosszú távon bankolni melyik banknál éri meg jobban
Vagy pl ha te vagy egy munkáltató,és van mondjuk 5 beosztottad, akkor menyni lesz az átutalási költség egész hónapban;
Vagy pl SMS-szolgáltatás mennyibe kerül, pl ha 2000FT-nál nagyobb összegű vásárlás történik a kártyádról, arról pl ha igényelsz sms-t, hogy akkor annak a szolgáltatásnak mennyi a díja, és pl havi rendszerességgel, vagy sms-enként számolják a díját ennek pl.
pl van amúgy olyan bank, amelyiknek van ingyenes ügyfélszolgálata; és akkor lehet, hogy ott is tudnának pl neked kedvezményekről tájékoztatást adni, ha felhívod, ha vannak nekik valami akcióik, akár szerintem több bankot is felhívhatsz; én szal nem értek ezekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!