Valaki segítene ismét csupa jó szándékból a házimban?
Szóval kb tíz magyar mondatot kéne lefordítani németre. Tudom, ott a gugli furdító, de az sosem a helyességéről volt híres. Szóval, ha valaki tudna segíteni megkösszönném.
Szóval:
A mikulás december 6.ikán jön el a gyerekekhez. A gyerekek sütivel és tejjel várják őt. Kitsztítják a csizmájukat, aztán kirakják az ablakba. A mikulás ebbe rakja az ajándékokat. Miki a Mira városból származik. Ott püspükké választották. Ő a görög katolikus egyház védőszentje. Piros a ruhája, fehér a szakálla. Egy szánnal közlekedik a levegőben, amit rénszarvasok húznak. Jó barátja a fogtündérnek.
Nem hinném, hogy az Én koromban legalisan dolgozhatnék. Sosem akartam németet tanulni, a szüleim erőltették, de jövőre abba is hagyom. Csak nem akarok ebben az évben megbukni, és biztos, hogy valszeg semmit sem fogok kezdeni a némettel, szóval nem most fogok nekiülni tanulni.
Van más amibe energiát fektetek, csak az nem ez.
Azért köszi a válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!