Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Milyen oldalon ismerkedhetek...

Milyen oldalon ismerkedhetek meg korombeli lánnyal csak barátkozási szándékból?

Figyelt kérdés
Én is lány vagyok 28éves és korombeli lánnyal barátkoznék össze de ugyebár ennyi idősen már nehéz de talán nem lehetetlen, milyen oldalon tudnék korombeliekkel össze barátkozni?
2020. máj. 19. 11:16
 1/6 anonim válasza:

Én javaslom esetleg a Facebook csoportokat, esetleg instagramon lévő csoportokat oldalakat, amik segítenek találni ott csoportokat

Vagy esetleg talán még itt is például

2020. máj. 19. 11:35
 2/6 anonim válasza:
Ahogy az előző írta a Facebook csoportok jó ötlet. Keress valami hobbiddal kapcsolatos csoportot, ott a téged érdeklő témákban tudsz beszélgetni. :)
2020. máj. 19. 11:53
 3/6 A kérdező kommentje:
És Facebookon kívül máshol nincs úgy lehetőség?
2020. máj. 19. 11:54
 4/6 anonim válasza:

Nos nehéz mondani, mert ugye Facebookon sok minden van, könnyű találni bármilyen társaságot..

Máshol nem hinném, mondjuk.. nos, fogalmam sincs..

(1. vagyok)

2020. máj. 19. 12:14
 5/6 anonim válasza:

Akár itt is, de facebook csoportokban is szoktak szervezni találkozókat, rendezvényeket (mondjuk nem most) vagy vannak online kurzusok.

Mi érdekel? hátha beugrik konkrétabb dolog :)

2020. máj. 20. 06:37
 6/6 anonim válasza:

Én szívesen barátkoznék, de jelenleg súlyos depresszióval küzdök, így nem vagyok túl jó beszélgetőtárs.

27/N

2020. máj. 20. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!