Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Valaki eltudná magyarázni az...

Valaki eltudná magyarázni az algebrai kifejezéseket? vagy hol tudnám tanulni esetleg érthetően olvasni róla?

Figyelt kérdés
annyira hulye vagyok hozza, hogy nagyon. keresem benne a logikat, de nem talalom. nem ertem, hogy ezek a betuk ha aszamk lennenek lehet egyszerubb lenne. plusz nem tudom mikor kell ossze vonni, melyiket es hogy van ez az egesz tehat konkretan semmit nem tudok.
2020. nov. 19. 15:37
 1/6 anonymousreview60 ***** válasza:
Ha írsz valódi kérdést, írok valódi választ.
2020. nov. 19. 15:47
 2/6 A kérdező kommentje:
ennél sajnos egyszerűbben nem hiszem, hogy letudom írni. ugyanis tényéeg az alapoktól lenne jó ezt.. tehat ha tudsz egy oldalt ahol erről olvashatnék, már azzal is sokat seítenél.
2020. nov. 19. 16:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Az alap nem ismerése mit takar? Egyisüeretlenes egyenlet megoldani, zárójelet felbontani se tudsz? Vagy vannak konkrét feladatok? Amit most vesztek azt nem érted? Hányadikos vagy?
2020. nov. 19. 16:44
 4/6 anonymousreview60 ***** válasza:
Kérdező!: Kezdd itt! [link]
2020. nov. 19. 16:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Olvass el egy 9. osztályos tankönyvet!
2020. nov. 19. 18:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaazolat!:)
2020. nov. 20. 05:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!