Hogyan tudnám logikai-összefüggéssel megtanulni?

Szerintem elsőnek, hogyha megvan az általános iskolás 5.-es könyved, lapozd fel azt. Hülyeségnek fog hangzani, de az alapok és a meseszerű dolgok abban vannak.
Utána nézd át a könyvet és/vagy füzetet és írd ki az összes évszámot. (Róma alapítása, római háborúk, polgárháborúk, stb.) és seggeld be. Ha "tudsz mindent" érdemes megtanulni a "körítést", hogy kik harcoltak kikkel azt csak utána, egyben sok lenne és nehéz.
Így nem esel abba a hibába, hogy a logikáját tudod, de időben nem tudod elhelyezni és abba sem, hogy csak az évszámokat tudod. :D

jav.:
Ha "tudsz mindent" érdemes megtanulni a "körítést", hogy kik harcoltak kikkel, milyen jogokat kik kaptak, milyen fejlődés volt, melyik uralkodók kikkel harcoltak. (nem tudom, hogy hoztam össze az első mondatot, bocs:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!