Marketinggel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Az alábbi kérdésekre. - - - Mi lehet a megoldás?
1.
A reciprocitás elve alapján a vállalat visszatérítést fizet a beszállítóknak (IGAZ v Hamis)
2.
Azt a termékfajtát kell beillesztenünk a termékkínálatba, amelynél
a) az egy termékre jutó költség a legalacsonyabb
b) a fedezeti mennyiség megegyezik a fedezeti értékkel
c) fedezeti ráta a legmagasabb
d) az összes költség megegyezik az összes bevétellel
3. A kínálatbővítés legkevésbé kockázatos része a
a) lefelé nyújtás
b) márkázás
c) Felfelé nyújtás
d) feltöltés
4. Szolgáltatást vásárolni kockázatosabb, mint terméket
Igaz vagy hamis ?
Vannak tippjeim az alábbi kérdésekkel kapcsolatban de nem vagyok benne biztos.
Nagyon szépen megköszönném a válaszokat !!!
Az a baj, hogy hiába tanultam meg és hiába néztem meg a könyvet nem is egyszer sőt még az internet se nagyon nyújt olyan biztos választ nekem ami alapján megtudnám jelölni a válaszokat helyesen.
Könyvben a bővítésnél például csak: lefele - felfele és felöltés van.. Márkázás az már máshova tartozik.
Én például megjelölném a lefelé nyújtást, hisz a vásárlók a márkáról alkotott képe romlik --- De veszélyes például a feltöltés is, hisz ha nem figyelik rendesen az + költségeket is.
Kérdést nem úgy tettem, fel hogy majd nekem valaki megválaszolja, hanem úgy hogy információt szerezzek más emberektől -- Avagy ha helyesen indokolja és megmagyarázza, hogy ő miért azt a választ választaná és meggyőz akkor megköszönném neki. -- Bocsánat hogy ezt nem írtam le a kérdésben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!