Email trackinget szeretnék használni nem marketing hanem magáncélra, van valami pixel generátor, amivel ez online megy (tehát nem a read receipt! Megoldás érdekel)?
Már órák óta keresem a neten, de nem találok megfelelőt vagy az is lehet, hoyg nem értem az egészet.. :)
Csak azt szeretném, hogy lássam, mikor nyitották meg az emailem - a címzett viszont ne lássa a trackinget. Ehhez ha jól értem el lehet helyezni egy kb 1 px-es képet, ami jelet küld a szervernek, ha az emailt megynitották (nem is kell, hogy rákattintsanak a képre? ami nem is menne, mivelhogy szinte láthatatlan..)
Ez a leírás jó? [link]
Köszi!
(csak egy sima állásjelentkezéshez kéne, már a hócipőm tele van, hogy nem kapok választ, kíváncsi vagyok, hogy a spam-ek közé kerülnek a leveleim vagy mivanmá)
Ez olyasmi, csak marketing célú - az img taget a weboldalamon kellene elhelyeznem, nekem meg olyan nincs. Egy statistics emailt szeretnék kapni, mint a spymonkey-nál volt (de sajnos az megszűnt)
És igen, nálam is blokkolva van az automatikus video indítás, szóval gondolom, ez a többnyire nem működne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!