Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Segítség utána néztem neten...

Segítség utána néztem neten de sehol se találtam hogyan kell megcsinálni?

Figyelt kérdés
Készíts vonal néven eljárást, mely egy paraméter (a neve legyen „a”) értékét kéri be. Ha az a értéke nagyobb 10-nél menjen a teknős előre 100 egységet, ha kisebb 10-nél, akkor pedig hátra 100 egységet. Készíts eljárást, amely eldönti egy előre bekért szám esetében, hogy pozitív vagy negatív-e! A választ írja is ki! Készíts eljárást, ami két értéket kér be ( a, b) megvizsgálja, hogy melyik nagyobb a kettő közül! Ha az a nagyobb, menjen előre a teknős 120 egységet! Ha a b menjen hátra 120 egységet! Ha egyenlő forduljon el 90 fokkal! Készíts eljárást, amely megkérdezni, hogy mennyi 4+1! Ha helyes a válasz írja ki, hogy ügyes vagy, ha helytelen írja, ki hogy hiba!

2020. máj. 12. 09:31
 1/1 A kérdező kommentje:
Válaszokat előre is köszönöm
2020. máj. 12. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!