A kőszívű ember fiai feladatok. Hogyan csináljam meg?
Próbálom de nem megy:
Baradlay családfa készítése.(mindenki)
Többi szereplő. (Összes)
Főszereplők jellemzői. (Szülők gyerekek szerelmük)
Hol indul a regény?
Mi a végrendelet?
Miért nevezik kőszívű el?
Ne mondjátok, hogy lusta vagyok mert 2-szer olvastam el de nem tudom. Valami bajok lehet az olvasásból szövegértés.
A rendes válaszokat köszönöm.😘😀👍
Bocs, ha nem rendes a válasz.
Nem mondom, hogy lusta vagy, még csak azt sem, hogy gondod lenne a szövegértéssel. Egyszerűen nem tanultad meg használni a rendelkezésre álló forrásokat (alapjáraton: gugli, Wiki)
- néhány száz, de talán annál több olvasó napló van fenn a hálón (több tucat kérdésre válasz itt, ezen az oldalon); nehéz elképzelni, hogy tudnak még olyat kérdezni, amit ne találnál gyors vagy kitartóbb kereséssel.
- baradlay családfa (keresőszavak) - [link] - csak lesz köztük olyan, amit használni tudsz
- a fenti keresőszavak első találata nálam: [link] -- Baradlay Kazimír a “kőszívű ember”. Egyrészt szívbetegségben szenved, aminek következménye érzelmi ridegsége. Másrészt zsarnok, mert halála után is uralkodni akar családján...
- hol indul a regény - nézzük Wiki barátnőnket (bár az elmúlt napokban is szerepelt egy-két kérdésben, úgy látszik, szezonja van a kőszívűnek XD: A nemesdombi kastélyban haldoklott Baradlay Kazimir nagybirtokos, főispán - [link]
- a végrendelet: [link] - pár perc, de ha sürget az idő: ctrl+F "Írja ön végszavaimat!" - onnajtól rendelkezik...
- a főszereplők jellemzőit hadd ne már - kizárt dolog, hogy nincs rá tucatnyi találat hosszabb-rövidebb jellemzésekkel
Sok sikert, jó munkát. (#1, én is Az arany ember kedvelem jobban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!