Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Lefordítani valaki (bla bla bla)?

Lefordítani valaki (bla bla bla)?

Figyelt kérdés

Removal steps:

- Loosen both locknuts and turn in both adjusters.

- Insert a pin through the aligning indent in the pulley and into the hole to lock pulley.

- Remove the pulley from the power valve and then disconnect the Y.P.V.S. cables from the pulley.

- Remove the pin.

Sok fordítóban próbáltam már de mindíg volt olyan szó ami nem adott be. Előre is köszi. 1000 hála.

2010. júl. 28. 12:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha megírnád, hogy mihez tartozik a leírás, kicsit könnyebb lenne, mert bár értem a szöveget, de a tárgy ismerete nélkül elég nehéz egy értelmes leírást összehozni belőle.
2010. júl. 28. 13:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Így mégegyszer átfutva ez valamiféle szervomotor vagy valami hasonló lehet. Nehéz lesz magyarítani a leírást, sajnos nem vagyok otthon a műszakliag pontos magyar kifejezésekben.
2010. júl. 28. 13:24
 3/3 A kérdező kommentje:
DT 125ös motor használati utasítás. Ez itt a power szelep beállítása lenne sztem.
2010. júl. 28. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!