Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Online testnevelés mit csináljak?

Online testnevelés mit csináljak?

Figyelt kérdés
Egyetemen most találták ki, hogy le kell adni egy képet/videót ami bizonyítja hogy valamilyen mozgást/sportot művelek... De mit, hogy és milyen formában azt nem... Olyan gondolatom volt felkapom a bandet járkalok és 10000lépésnél csinálok egy screenshotot és az lesz a bizonyíték, de kissé gagyinak tűnik ez a megoldás 😅 aztán arra gondoltam csinálok pár felülést / fekvőt és beloopolom egy gifbe és a végtelenségig csinálom 😂😂 valakinek van jobb ötlete?

2020. ápr. 22. 01:24
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Felterjeszteném a HÖK-nek, hogy kifogásolható, amit kér a tanár.
2020. ápr. 22. 01:36
 2/10 anonim válasza:
100%

Ugyanezt találták ki nálunk is...

Én letámasztom a telefont valahova bekapcsolom időzítőre és csinál képet vagy videót pl. Fekvőtámasz helyzetben, vagy felülés közben.. többet nem nagyon lehet.

2020. ápr. 22. 01:50
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
Azonnal jelentsd fel a tanárt, ugyanis nem kérhet sem képanyagot, sem videóanyagot rólad! Mivel nem tudja biztosítani a magánjellegű adat biztonságát! Épp a múlt héten volt erről téma és egy jogász mondta, hogy nem kérhetnek ilyen jellegű videót!
2020. ápr. 22. 07:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is ez volt a feladat tesin, én lefotóztam a lépésszámlálót amit te is írtál, illetve kimentem tesómmal tollasozni, és anyukám lefotózott minket ahogy játszunk, azt küldtem el.
2020. ápr. 22. 07:42
 5/10 adam505 válasza:
94%
Küld be az egyik világbajnok sportoló edzés videóját.
2020. ápr. 22. 09:28
 6/10 anonim ***** válasza:
83%

Keresel a neten egy szimpatikus edzős videót, megcsinálod és ebből felveszel x percet/csinálsz róla egy fotót. Vagy választhatsz bármilyen más számodra szimpatikus és elérhető vagy megvalósítható mozgásformát (pl. bicikli, futás, talajtorna, jóga, pilates, aerobic, tollas stb.), és ugyanúgy. A telefont ki lehet támasztani vagy, ha valakit meg tudsz kérni, hogy segítsen, akkor értelemszerűen ő is le tud videózni/fotózni. Vagy persze, az is jó ötlet, ha le tudod fényképezni a lépésszámlálót, mint bizonyíték.

(Zárójelben jegyzem meg, hogy sosem fogom megérteni, akik szerint ilyet nem csinálhat a tanár stb. stb. ... Nekem is kell csinálnom több tárgyamra is videót, és eszembe nem jut ezen sopánkodni és hisztizni, mert nem tudnék jobb ötlettel előrukkolni én sem, ami alapján biztosan le tudná osztályozni a munkámat. Ha nem csinálom meg, akkor bukom a tárgyat. Szóval számomra valahogyan ez egyértelmű volt, hogy ha ez a feladat, akkor ez a feladat. Az meg megint más kérdés, hogy mégis mit lehetne kezdeni egy ilyen felvétellel, miért lenne ez annyira személyes vagy intim stb., ezt sem értem.)

2020. ápr. 22. 14:04
 7/10 1112 ***** válasza:
78%

Csinálj pár gugolást, fekvőtámaszt, felülést

Ha van udvarotok, akkor ugrókötelezhetsz is

Ha van akkora súlyzó otthon, amit elbírsz, azt is csinálhatod;

Nyújtások, karkörzések,

Helyben futás magas térdemeléssel, sarokfelkapással simán

Kérd meg szüleidet, vagy tesódat, hogy vegye fel.

2020. ápr. 22. 14:10
 8/10 anonim ***** válasza:
94%

6-os, jogászok szerint a tanulót NEM érheti hátrányos megkülönböztetés, ha megtagadja a videó illetve képanyag szolgáltatását! Mivel a tanár az otthoni magánhálózatára kéri a videóanyagot egy magánvállalat szerverén keresztül ezért nem biztosított a magánjellegű adat biztonságos kezelése és az sem, hogy ahhoz adott esetben milyen módon férhet hozzá harmadik személy!

tehát nem! Nem kell küldened videót, vagy képet, ha megtagadod, vagy a szülők nem engedélyezik, akkor a tanár akár a falra is mászhat, nem tehet mást, mint elfogadja a döntést! Jelen helyzetben a kormány a felelős, hiszen nekik kellett volna olyan zárt, központi hálózatot kialakítani, amely alkalmas az ilyen érzékeny adatok átvitelére és tárolására a távoktatásban. De nem tették!

2020. ápr. 23. 08:16
 9/10 anonim ***** válasza:
81%
8-as vagyok. Mit lehet kezdeni a videóval? A mai világban? Leveszik róla a fejed, ráillesztik egy meztelen testre és szétküldik mindenhova például! Komolyan ennyi lüke hogy lehet valaki, hogy ilyet kérdez, hogy mit lehet kezdeni egy ilyen anyaggal, ha mások kezébe jut? Lényegében az arcodat bármihez fel tudják használni! És igen, a sok hülye megoszt magáról mindent...
2020. ápr. 23. 08:18
 10/10 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem az a hülye, aki inkább megbukik ilyen baromságokra hivatkozva. Azért azzal legyünk tisztában, hogy az emberek elég nagy százaléka felpakolja magát az internetre, csomó közösségi oldal van, hadd ne soroljam fel... szerintem a többség sokkal személyesebb és intimebb dolgokat oszt meg magáról, mint egy videó, ahol éppen felüléseket csinál, tollasozik vagy olvas vagy bármi hasonló. Nevetségesnek tartom ezeket a hisztiket ebből a szempontból, mert csak úgy hangzik mintha kifogások lennének. Egy gyakorlati órát (pl. tesi, zene, nyelv) mégis hogy a tökömben lehet megtartani normálisan online formában, hogy aztán igazságosan le is lehessen osztályozni? De ennyiből akkor az összes digitális óra kuka lenne.... Sőt, nálunk az online óráinkat még mindig fel is veszik, hogy aki esetleg nem tudott jelen lenni az meg tudja nézni utólag és jó, ha van nyoma. Vagy például a tanárok is videókat készítenek magukról, hangfájlokat a ppt-re, gondolom nekik sem szabadna ilyet tenniük és kiküldeni, mert jajj jajj a személyiségi jogaik meg majd a csúnya bácsik felhasználják ellenük.... Persze. Ha megmondanám, hogy nem csinálom meg, akkor annyi lenne a válasz, hogy megbuktam. De nem mondom, mert saját magam is felfogom, hogy ez saját érdekem, most ez van, ezt kell csinálni. Szerintem semmi probléma nincs is vele, tök jól működik, legalább van nyoma mindennek és nem lehet csak úgy találomra osztogatni a jegyeket.
2020. ápr. 23. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!