Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Ha nem írok vissza a tanárokna...

Ha nem írok vissza a tanároknak meg buktathatnak? Vagy mi lesz?

Figyelt kérdés

Nekem elegem van ebből az egészből hogy egy nap alatt küldenek 20 házi feladatot és még csak nem is értem. Matekot azt sem tudom hogy kezdjem el... Én ezeket nem akarom csinálni.

Meg most mondhatom azt hogy nem tudtam a jelszót nem tudtam belepni, meg semmire nem válaszoltam. Mert vannak olyan osztalytarsaim akik tényleg nem tudják a jelszót kretahoz és ott küldik a hazikat a tanárok.

2020. ápr. 20. 20:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt biztos ne csináld. Vagy megbuktat vagy úgyis meg kell csinálnod mindent, csak akkor még többet egyszerre.

Ez a nem tudom a jelszót nagyon hülye indok. Inkább kérj segítséget a tanártól, ahelyett, hogy nem írsz neki vissza.

2020. ápr. 20. 21:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudod megoldani magadtól, segítséget kell kérni a tanártól. Ezért fizetik.
2020. ápr. 20. 22:19
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én simán megbuktatnálak. Ott van az egész nap, tanuljál mint a kisangyal...
2020. ápr. 21. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!