Dráma, beadandó házi feladat?
Hát írd le mondjuk, hogy megható, aranyos, kedves dal, meg olyan békés-kellemes hangulata van. És Pásztor Anna meg egy királynő. Egyszer hallottam ezt egy X-faktor döntő-környékén előadni, az nekem nagyon nem tetszett pl (nekem!!) és elkönyveltem magamban, hogy ez egy rossz dal, de nem, mert Pásztor Anna istenien tudja előadni. Meg még ha rövidnek találod amit írtál, akkor írd még alá, hogy nagyon szívesen írnál még többet is, de sajnos elfogytál, kifogytál a gondolatokból, belőled csak ennyit váltott ki. Vagy éntőlem azt is írhatod, hogy írtál volna még többet, de annyira meghatódtál, annyira a dal hatása alá kerültél, hogy még most is a könnyeiddel küszködsz, de ezt az érzést valójában nem tudod igazán szavakba önteni.
itt a dal, jobb kéz felé van videó is. Ja és még, hogy ez a Márti egy aranyos illető lehet, akár létező személy, akár nem, de mondjuk szívesen beszélgetnél ilyen, hozzá hasonló gondolkodású emberekkel. És akkor nézd meg, ki írta, és hogy akkor szimpatikus-e.
*"És akkor nézd meg, ki írta, és hogy akkor szimpatikus-e."
Szal nyilván igen!! :D :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!