Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Ismertek olyan könyveket,...

Ismertek olyan könyveket, amik prezentációtechnikával, előadás tartással foglalkoznak?

Figyelt kérdés
Akármilyen könyv jó, ami ezzel, vagy ennek a témának részeivel foglalkozik, akkor a legjobb, ha el is érhető pdf-ben, köszii.

2020. márc. 30. 01:47
 1/2 anonim ***** válasza:
71%

Presentation Techniques - Dick Powell könyve alap a témában.

The Visual Display of Quantitative Information - Edward Tufle könyve, kiválóan fejti ki az egyes módszereket. Ennél jobb könyvet még nem olvastam a témában!

Confessions of a Public Speaker - Scott Berkun-től, ez egy kicsit más megvilágításba helyezi a prezentációt, az ember szemszögéből, de nagy jó, olvasmányos könyv

Miért keresed pdf-ben a könyveket, ha megkaphatod papíron is? Ezek mind kaphatóak, rendelhetőek, szóval ajánlom őket, ez a három könyv nagyon jó minden tekintetben, én többször végigolvastam mindet.

2020. márc. 30. 06:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azért pdf, mert jelenleg nem áll lehetőségemben könyveket vásárolni, nagyon jók, csak jobban örültem volna, ha magyar nyelvűek is lennének közöttük.
2020. márc. 30. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!