Mit jelent az alábbi szöveg?
Figyelt kérdés
In general, control wines were also described as less sweet than
wines aged in oak barrels for a 12-months period. This observation
is in line with the findings of Marchal, Pons, Lavigne, and
Dubourdieu (2013), who suggested that oak barrels not only provide
wines with woody volatiles, but also release some nonvolatile
compounds during ageing contributing to the increase in
sweetness perceived in wines. In fact, the higher astringency and
bitterness perceived in control wines may be explained by their
lower sweetness, as previously reported by Ishikawa and Noble
(1995). These authors observed that the maximum intensity and
total duration for astringency decreased significantly with increasing
sucrose concentration in red wines.
2020. febr. 28. 19:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!