Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Nagyon sürgősen kellene egy...

Nagyon sürgősen kellene egy kis segítség, annyira megköszönném, SOS?

Figyelt kérdés

Fél-fél oldalas fogalmazásokat kellene írni,úgy, hogy ezekkel a mondatokkal kezdődnek .

1. Szerintem az emberiség nem kerülheti el / elkerülheti a világvégét, mert ...

2. Nem tartom elképzelhetőnek a férfi-nő viszony javulását , mert ...

3. Az önbizalomról az a véleményem , tapasztalhatom , hogy az ember képes/képtelen változtatni rajta , mert...

4. A mostani kormány nem veszi figyelembe , hogy ........,mert........

5. Háromféle ismerhetünk van a világ, az élet keletkezéséről, a fajok eredetéről:

a.) a tudományos evolúció elmélete , amit az iskolák tanítanak ;

b.) a teremtés története Istennel, amit a vallások hirdetnek;

c.) UFO-elképzelés , miszerint idegen világokból érkezett az élet a mi Földünkre.

Az én véleményem az , hogy .......

2020. jan. 21. 19:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát nemtudom, mi ezzel a baj. Talán nincs véleményed?
2020. jan. 21. 20:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
És mi a kérdés? Írd le a véleményed. Nem szakmai kifejtést várnak, hanem hogy te mit gondolsz. Nincs jó vagy rossz válasz.
2020. jan. 21. 20:10
 3/10 A kérdező kommentje:
Nincs véleményem . Tudom , hogy ez nem túl jó , de így van .
2020. jan. 21. 20:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hasraütéssel.
2020. jan. 21. 20:19
 5/10 A kérdező kommentje:
Ha csak egyben segítenének , már az is nagyon jó lenne .
2020. jan. 21. 20:24
 6/10 anonim ***** válasza:

3. Az önbizalomról az a véleményem , tapasztalhatom , hogy az ember képes változtatni rajta , mert

az önismereten múlik.

Minél inkább halad az ember az önismeretben, annál inkább 'tudja', hogy kiben bízik. Már az ókori görögök is ezt tanácsolták: "Ismerd meg önmagad."

Ez volt a Delphoi szentély homlokzatára írva:

"Ismerd meg magadat. Semmit sem túlságosan. Légy ura lelkednek. Kerüld az igazságtalanságot. Igazul tanúskodj. Keresd a hírt. Dicsérd az erényt. Cselekedj igazságosan. Szeresd barátaidat. Védekezz ellenségeid ellen. Gyűlöld a gőgöt. Beszélj tisztességesen. Könyörülj a segélykérőkön. Valósítsd meg célodat. Légy ura asszonyodnak. Senkit ne nézz le. Tiszteld a felsőbbséget. Hajolj meg az istenség előtt. Ne büszkélkedj erőddel. Gazdagodj igazságos úton."

2020. jan. 21. 20:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is az önbizalomról írtam a privit ☺️
2020. jan. 21. 20:33
 8/10 anonim ***** válasza:

1. Szerintem az emberiség nem kerülheti el a világvégét, mert túlságosan is egoisták vagyunk.

2. Nem tartom elképzelhetőnek a férfi-nő viszony javulását , mert az idők során összemosódtak, illetve sokszor felcserélődtek a szerepek.

3. Az önbizalomról az a véleményem , tapasztalhatom , hogy az ember képes változtatni rajta , mert a szabad akarat képessé teszi rá.

4. A mostani kormány nem veszi figyelembe , hogy nem mindenki akar gyereket, mert ez a szemlélet ellenkezik az ő nézetükkel.

5. Háromféle ismerhetünk van a világ, az élet keletkezéséről, a fajok eredetéről:

a.) a tudományos evolúció elmélete , amit az iskolák tanítanak ;

b.) a teremtés története Istennel, amit a vallások hirdetnek;

c.) UFO-elképzelés , miszerint idegen világokból érkezett az élet a mi Földünkre.

Az én véleményem az , hogy ugyan a tudomány az első teóriát bizonyította, a hitnek nem kell bizonyíték, legyen szó akár vallásról , akár a földönkívüliekről.

2020. jan. 21. 20:37
 9/10 anonim ***** válasza:

Címszavakban:

1. Nem kerülheti el: Klímaváltozás, pazarló életmód, a Föld éves készleteinek idő előtti felhasználása

2. Konzervatív szemlélet, patriarchális társadalmi berendezkedés amióta világ a világ

3. Önvizsgálattal, sikerélményekkel lehet növelni az önbizalmat, de szakember nélkül nem mindig sikerül

4. Semmit nem vesz figyelembe, mert a saját zsebük vastagságán kívül semmi nem számít.

5. Az evolúciós elmélet a helyes a jelenlegi tudásunk szerint, mert tudományosan alátámasztott, míg a másik kettő nem. A hit lelki könnyebbséget nyújt sok mindenben, az UFO elmélet pedig szintén egy teória, de az hogy nem bizonyított Isten vagy a földönkívüli létformák létezése , az nem jelenti azt, hogy nincsenek.

2020. jan. 21. 20:37
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek ! Nagyon sokat segítettetek😊
2020. jan. 21. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!