Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Románia domborzati tájegységei...

Románia domborzati tájegységeinek a kialakulása?

Figyelt kérdés

Aki jó földrajzból az letudná írni h mi hogyan alakult ki? (Gyűrödés, tengervízáramlat stb)

A leírást úgy értem h összesítve. Amelyik gyűrödéses azokat egy helyre felsorolni ,amelyik tengervízes azt megint küllön felsorolni(névileg)

Nagyon sokat tudna segíteni az illető.

Előre is köszi S.O.S

2019. okt. 31. 14:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincsen tankönyved, amiből ki tudod másolni? Gondolom a suliba kell...
2019. okt. 31. 15:10
 2/12 A kérdező kommentje:
Ha kilehetne másolni, nem raktam volna fel a kérdést:)
2019. okt. 31. 15:14
 3/12 anonim ***** válasza:
De miért kéne kimásolni? Elolvasod amit a földrajz könyved ír erről a témáról. Ellőtted a google, ott is tudsz ezer témát olvasni Románia domborzati tájegységeinek a kialakulásáról. Majd szépen papírra írod a lényeget. Lám kész is van. Tényleg nem nehéz. Én tavaly pont erről írtam egy kis fogalmazást ( majdnem 2 oldalt) csak utána kell olvasgatni.
2019. okt. 31. 16:40
 4/12 A kérdező kommentje:
Nekem nem szöveg kell hanem maga a tájegysegek kialakulása...hogy a szubkárpátok gyűrödéssel alakultak ki(moldvai,kárpátkanyari,géta szubkárpátok) stb , így a többit is amit nem tudok
2019. okt. 31. 16:44
 5/12 anonim ***** válasza:
73%
nem írjuk meg helyetted a házid
2019. okt. 31. 16:50
 6/12 A kérdező kommentje:
Édes Istenem...
2019. okt. 31. 16:51
 7/12 anonim ***** válasza:
73%
Majdnem elküldtem neked a fogalmazásomat, mert közben megtaláltam. De olvastam a válaszodat.. szóval inkább nem. Segíteni szoktam mindig, ha valaki nem arrogáns. Te az vagy.
2019. okt. 31. 18:33
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
insert coin
2019. okt. 31. 18:48
 9/12 A kérdező kommentje:

7/8-dik nem vagyok arogáns, de nincs mit írni az olyan emberekre mint az előtted lévő , hogy nem csináljuk meg a házidat, amikor még nem is házi. Ha nem akarsz segíteni akkor inkább egyszerűen csak gőrgess tovább és ne megjegyzéseket írjon az illető , hogy nem csináljuk meg a házidat:))

Nagyon emberismerő lehetsz ha 2 szóbol levetted a dolgokat. Ha neked ez a véleményed akkor ez, de akkor hadd legyen nekem is az olyan emberekre ,mint amilyenek írtak... tudja ,hogy nem akar segíteni, de azért ír valami hűlyeséget mert nincs jobb dolga... ez a mai emberiség sajna.

Kértem egy kis segítséget és az emberek nem hogy nem próbálnak( tisztelet a kivétel) de még belédtaposnak és belédállnak...szép:))

2019. okt. 31. 19:06
 10/12 anonim ***** válasza:
60%

nálatok nincs bekötve a google?

ha nincs esetleg próbálkozhatnál valami román fórumon

2019. okt. 31. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!