Románia domborzati tájegységeinek a kialakulása?
Aki jó földrajzból az letudná írni h mi hogyan alakult ki? (Gyűrödés, tengervízáramlat stb)
A leírást úgy értem h összesítve. Amelyik gyűrödéses azokat egy helyre felsorolni ,amelyik tengervízes azt megint küllön felsorolni(névileg)
Nagyon sokat tudna segíteni az illető.
Előre is köszi S.O.S
7/8-dik nem vagyok arogáns, de nincs mit írni az olyan emberekre mint az előtted lévő , hogy nem csináljuk meg a házidat, amikor még nem is házi. Ha nem akarsz segíteni akkor inkább egyszerűen csak gőrgess tovább és ne megjegyzéseket írjon az illető , hogy nem csináljuk meg a házidat:))
Nagyon emberismerő lehetsz ha 2 szóbol levetted a dolgokat. Ha neked ez a véleményed akkor ez, de akkor hadd legyen nekem is az olyan emberekre ,mint amilyenek írtak... tudja ,hogy nem akar segíteni, de azért ír valami hűlyeséget mert nincs jobb dolga... ez a mai emberiség sajna.
Kértem egy kis segítséget és az emberek nem hogy nem próbálnak( tisztelet a kivétel) de még belédtaposnak és belédállnak...szép:))
nálatok nincs bekötve a google?
ha nincs esetleg próbálkozhatnál valami román fórumon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!