Le tudna írni valaki egy összefüggő fogalmazást kémiából? Többi lennt. SOS
Figyelt kérdés
Kell egy összefüggő fogalmazást írni kémiából holnapra a 4 alábbi cím alapján:Àram fogalma, 1. 2. Fokú vezetők, kovalens kötéd, elektron negativitás. Az a baj, hogy egyáltalán nem értem.#tudomány #kémia #iskola #elektron #kémia szépségei #mostmár elegem van merz október van még és meghalok
2019. okt. 3. 10:44
1/7 Mojjo válasza:
Jól értelek, azt szeretnéd, hogy valaki a saját szabadidejében csak úgy megírna neked egy esszét, mert miért ne?
r/choosingbeggars?
2/7 anonim válasza:
Megadom a számlaszámomat, 10000 Ft-ért bármikor szívesen!
3/7 anonim válasza:
+ÁFA.
+25% a rossz kategóriaválasztásért.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem leírni az egészet. Segítség is elég. A feladatot meg nem én választottam.
2019. okt. 3. 11:48
5/7 anonim válasza:
Akkor is itt a helye, a HF-ben.
Lássuk:
- az áram fogalmát nehogy már magyarázni kelljen. Nézd meg. Piszok egyszerű.
- a vezetők fogalmát is nézd meg. Az 1. fokú az, amit általában vezetőnek hívunk.
- a kovalens "kötéd" is elég egyszerű, pár mondat. Ha nem értesz valamit belőle, szólj.
- az elektronegativitást (így kell írni) sajnos már elfelejtettem, nekem is át kéne nézni, de úgy emlékszem, nem bonyolult.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen csak nem pár mondat kéne, hanem mindegyikről 5-10 minimum
2019. okt. 3. 13:03
7/7 anonim válasza:
Nehéz lesz, mert egyszerű a téma.
Nyisd ki a könyved, nézd meg ott, ahol mondtam.
Ott azért lesz pár mondat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!