Szeretnék valakit megkerni gogy irjon mar egy fogalmazast egy adott temarol a nyarambol mert a fogalmazasra mindig rossz jegyet kapok szoval igen elore is koszonom?
2019. augusztus 15. csütörtök
Délelőtt épp a szemetet vittem le a kukákhoz amikoris a bokor mögül előugrott a szomszéd Lacika (1 évvel fiatalabb nálam) és megkérdezte hogy megnézheti-e a nunimat. Meglepetésemben szóhoz se jutottam, és elfordultam tőle, de kiejtettem a szemeteszsákot, amiből kiborult minden. Mikor lehajoltam hogy összeszedjem a szemetet, a szoknyám kicsit felcsúszott és a bugyim recsegve kettészakadt. A hatalmas lyukból teljesen kilátszott mindenem, miközben Lacika leesett állal, szájából kilógó nyelvvel bámulta! Az izgalom hatására az összes vér kiszaladt a fejéből (nem tudom miért) és ájultan eldőlt, mint egy szobor. Mégpedig pont abba az irányba, ahol én szedegettem a földről a szemetet, fenekemmel épp felé nézve! A kinyújtott nyelvű Lacika feje pedig pont olyan ívben esett, hogy...
Na jó, innen már te is be tudod fejezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!