Nagyon erős vizsgadrukk. Hogy küzdjem le?
Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy augusztusban megyek felsőfokú nyelvvizsgára, de a szüleim erőltetése miatt. Még nem érzem magam azon a szinten, és a próbanyelvvizsga feladatokon is épphogy megvan a 60%, ha nem lesz szerencsém a vizsgán akkor végem. Már június óta izgulok, de napról-napra rosszabb, sok "trükköt" bevetettem már a nyugalom érdekében, de semmi sem működött. Még mindig nagyon félek. Ha megbukok akkor nagy csalódást fogok okozni a szüleimnek és a nyelvtanáraimnak, és ez aggaszt a legjobban.2019. júl. 23. 11:57
1/3 anonim válasza:
Szerintem, ha a nyelvtanarod mar elmer kuldeni vizsgazni, nem lehetsz olyan rossz. Addig is meg gyakorolj, a legjobb ha olyan feladat tipusokat csinalsz ami lesz a vizsgadon is. Nagyon sok minden dol el fejben is! El kell hinned hogy meg tudod csinalni!
3/3 anonim válasza:
Valeriana Harmony a legerősebb vény nélkül kapható nyugtató gyógyszer. A vizsga előtti 3 órában óránként 1-et vegyél be. Ez engem annyira lenyugtatott, hogy kb mindent leszartam az életben arra a néhány órára :D és tudtam higgadtan koncentrálni a feladatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!