Jártatok-e már így? (emelt szintű érettségi pontszámítás, orbitális átverés! ) Többi lent!
Sziasztok! S.O.S. Segítsetek!
Két éve emelt szintű biológia érettségit tettem. Az eredmény 56% - négyes lett. Ez volt a választott tantárgyam, tehát a kötelező tantárgyak mellé ez az eredmény került be a kemény fedeles érettségi bizonyítványba.
Idén újra megcsináltam az emelt bioszt, az eredményem 76% - ötös lett.
Most derült ki, hogy hiába javítóztam, a felvételi pontokba a két évvel ezelőtti négyest, és az idei 76%-ok számítják be, emiatt két pontot bukok.
Én azt hittem, hogyha csinálok egy emelt javítóvizsgát, akkor mind a javított jegyet, mind a jobb százalékot veszik figyelembe, hiszen ezért javítottam.
Segítsetek légyszíves, jártatok-e így, tudtok-e róla hogy ez így van, az interneten nincs feltüntetve, a pontszámító kalkulátorban sincs ilyen lehetőség, az oktatási hivatalt is megkerestem.
Kedves 10/10!
:DD
Nem buktam semmit. Simán esélyes vagyok a bejutásra. Az elv dühít, ami engem Homo Sapiens-t zavar, téged, agyatlan terelgethető birkát pedig csak bégetésre sarkall. Mert te fejet hajtasz, én pedig keresem az okot... Na ez a különbség kettőnk között. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!