Idén tényleg nehéz volt a kémia? Szerintetek sokan írtak rossz eredményű vizsgát?
Oké, lebuktam, én is a ponthatár változás után érdeklődöm.
Viszont ez komolyan érdekel.
Amit én tudok:
1. Az ország legerősebb gimijeivel együtt vizsgáztak ott nagyrészt mindenkinek jó eredménye lett, de nyilván ez csalóka mert ott nagyon nagyon sokat készültek rá...
2. Pár embernek, akinek jobb eredménye lett azt szóbelin szedték szét.
3. Sokan hivatkoznak arra h idén sokkal gyengébbek lettem a kémiák mint tavaly. Igaz ez?
Előre is köszi a válaszokat! :)
Szia!
Szerintem nagyon érdekes volt. Én úgy mentem be, hogy jó a 60%, a vége pedig majdnem 90% lett. Szintén nem önfényezés, (ez egy kisebb csoda, tényleg😄) inkább arra mutat rá milyen eltérő volt az eddigiektől.
A két szerves számolást nem tudtam hova tenni, sem azt, hogy a példákban megadták a válaszokat. Nagyon könnyen el lehetett nézni egy csomó dolgot. A brómos feladat személyes kedvencem lett. :)))))))) Egyébként a tanárok nálunk azt mondták nehéz volt.
Szerintem nem lesz nagy változás, max 4-5 pont ingadozást várok.
Nagyon drukkolok neked/nektek!!!😊
Nekem 419 pontom lett csak... És igazából félek... Ha a kémia nehéz volt, akkor tuti mennek lefelé a pontok, meg a közelről is jött pár hír
Szerinted az nehéz volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!