Ha újrakezdhetnéd az életed, vagy ha most állnál
pályaválasztás előtt, milyen szakra mennél?
Ugyanarra mennék,ahova jártam is,csak másik suliba,mert itt csak egy olyan szakirány volt adott szakon belül, ami sz*ra se jó.De megalkuvó voltam,ez a suli volt a legközelebb hozzám...Most inkább mennék messzebbre,csak legyen a szakirány,ami ér is valamit&jobban érdekel:S
2010. júl. 10. 06:40
Én már egyből másik gimnáziumba mentem volna. Sima gimit végeztem, de most azon bánkódok, hogy jobb lett volna kéttannyelvűbe (német) menni. Tanulnék mint állat és jogi egyetemre mennék. :P Meg csinálnék 2 felsőfokú nyelvvizsgát. (Kéttannyelvűnél amúgy is kötelező.)
2010. júl. 10. 08:29
Én is megbántam már a gimimet, ott szúrtam el:S, aztán kéttannyelvű gimibe mennék, ha újra kezdhetném, hogy ne most szenvedjek a nyelvvel, ha az nem jön össze esetleg műszaki szakközép valami jobb helyen, sok matekot és fizikát tanulnak, ami mindenhol jól jön + látnám, hogyha már korán kezdtem volna a műszaki dolgokat, mennyivel menne könnyebben, ha a végére nem rajongnék érte, nem a műszaki egyetemre jelentkeznék újból, mint tavaly, hanem az orvosira, ahogy azt fogom jövőre.
2010. júl. 10. 08:40
*jönne, *rajonganék, sorry:)
2010. júl. 10. 08:41
2010. júl. 10. 08:43
16/19 A kérdező kommentje:
Én most állok pályaválasztás előtt, ezért voltam kíváncsi.
Valószínűleg jogásznak fogok tanulni. Tudom, hogy nagyon túltelített szakma, de nagyon érdekel.
Van már 2 nyelvvizsgám: egy középfokú olasz és egy felsőfokú angol ( édesapám Angliában él, így én is elég sokat vagyok nála, ezért már szinte anyanyelvi szinten megy a nyelv).
Gondolkodtam rajta, hogy majd talán elvégzek még egyszer egy OKJ-s képzést is, de ebben még nem vagyok biztos.
Én elvégeznék valamilyen tanári szakot, mert azok durván kamu szakok (a többi szakhoz képest nem nehéz őket elvégezni pl SZTE-n), és utána dolgoznék valahol, vagy magántanárkodnék.
2010. júl. 10. 17:27
jönnék akkor is az SZTE-re nemzetközi jogra :-)
hajrá neked is kérdező a joggal :-)
2010. júl. 10. 18:23
Iden erettsegiztem, a felsooktatasi jelentkezesemen modositanek, matek helyett inkabb szabad bolcsesz szakra, vagy szociologiara. Teljesen maskepp kepzelem a jovomet, mint az erettsegik elott...
Talan ujra erettsegizek es jovore mas szakra jelentkezek.
2010. júl. 10. 22:46
Kapcsolódó kérdések: