Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mikor szűnik meg a tanulói...

Volt1xkérdés kérdése:

Mikor szűnik meg a tanulói jogviszonyom?

Figyelt kérdés
ebben az éveben érettségiztem és nem adtam be a jelentkezésem még sehova és azt szeretném megtudni h szeptemberig van e még? mikotról nem kapok családi pótlékot stb.
2010. júl. 9. 17:15
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
ja igen kb 5 nap múlva beadom a jelentkezést és anu azzal fáraszt h nekem már nincs jogviszonyom ez szeptember végén jár le nem?
2010. júl. 9. 17:21
 2/11 anonim ***** válasza:
Azt hiszem a családit 22 éves korodig még kapod, de a tanulói jogviszonyod már megszűnt.
2010. júl. 9. 17:32
 3/11 A kérdező kommentje:

és ha beadom a jelentkezésem 1 suliba

akkor ez visszajön?

2010. júl. 9. 17:39
 4/11 anonim ***** válasza:
A tanulói jogviszonyod már megszűnt, az érettségi vizsgaidőszak utolsó napján.
2010. júl. 9. 18:00
 5/11 anonim ***** válasza:
De attól a diákod még érvényes, ha ez a fő probléma.
2010. júl. 9. 18:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Október 31.-ig érvényes a tanulói jogviszonyod. Tehát a diákigazolványod, az ingyen TB, a családi pótlék, minden.
2010. júl. 9. 19:15
 7/11 anonim ***** válasza:
Velem is ez volt, de én már szeptemberben nem kaptam a családi pótlékot.
2010. júl. 9. 23:02
 8/11 anonim ***** válasza:
október.31.
2010. júl. 10. 06:41
 9/11 anonim ***** válasza:
A tanulói jogviszonyod a nyárra megszűnt, családi pótlékot nem kapsz. Ha viszont szeptemberben iskolát kezdesz, akkor visszamenőleg megkapod a családi pótlékot (bár hallgatóknak jóval alacsonyabb összeg jár). A diákigazolványod október 31-ig érvényes.
2010. júl. 10. 12:16
 10/11 anonim ***** válasza:

Tanulói jogviszonyod nincs, diákod okt31ig érvényes.

Családi pótlékot a nyáron nem kapsz, hogyha középfokú intézményben folytatod tanulmányaid, akkor megkapod majd visszamenőleg, ha fősulira, egyetemre mész, akkor már többet nem jár családi p.

2010. júl. 10. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!