Ha meg fog szűnni a tanulói jogviszonyom akkor?
Figyelt kérdés
amíg nem küld levelet az iskola hogy megszüntették a tanulói jogviszonyomat, addig nekem sem kell tájékoztatnom a nyugdíjfolyósítót az árvasági megszüntetése miatt, ugye? szóval először mindenképpen várjam meg a suli értesítését?
(szeptembertől másik suliba megyek, de hivatalosan elvileg még meg van itt is a jogviszonyom, mert nem írtak semmit)
2011. júl. 6. 13:25
1/3 anonim válasza:
Ha júniusban vége volt a sulinak, de szeptemberben újrakezde máshol,akkor hallgató vagy, nem kell szólnod senkinek. Ha befejezed az iskolát, és már nem leszel sehol hallgató, akkor október 31-ig van jogviszonyod.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi! igazából már előbb hagytam abba mint június, mert tudtam hogy szeptembertől váltok. (szóval nem jártam már be) de gondolom még él a jogviszonyom, mert nem küldtek hivatalos levelet csak egy emailt hogy mik a szándékaim...
ezt hol találtad hogy ha abbahagyom a sulit októberig van jogviszonyom? mert érettségi után júliustól már nem kaptam pénzt, csak visszamenőleg.
2011. júl. 6. 14:17
3/3 anonim válasza:
Régebben olyan helyen dolgoztam, ahol voltak végzett egyetemisták, akiknek október 31-ig volt még a jogviszonyuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!