31 evesen van ertelme folytatni?
Figyelt kérdés
Még 25 voltam, amikor elkezdtem egy 3 eves alapkepzest egyetemen, jogtudomanyi karon. Aztan eleg lassan haladtam a targyakkal, nem tudtam mindent teljesiteni a felevekben, mert sokat dolgoztam mellette. Most gondoltam, folytatni kellene. De van ertelme 33 evesen szerezni egy alapkepzesrol oklevelet?Foleg h ennyi ev alatt lenne meg egy 3 eves kepzes... mit mondok allashirdetesnel, mit csinaltam egesz eletemben?:( Mert a munkam nem bejelentett volt... Ugy erzem semmi eselyem igy. Olyan mintha egesz eletemben nem csinaltam volna semmit. Nem tudok mit irni az oneletrajzba.
31N
2019. jún. 25. 08:43
1/4 anonim válasza:
Tanulni sosem késő. Aztán elmész valami gyakorlatra, azt beírod az önéletrajzodba és kész. Nem fogják firtatni a többit, ha mégis, azt mondod, hogy nem releváns erre a munkára.
2/4 anonim válasza:
Miért ne lenne értelme folytatni? Ha nem csinálod, akkor még ez sem lesz. Erre majd lehet építkezni a jövőben. Önéletrajzba nem írod be, hogy mettől meddig tartott megszerezni, csak a diploma megszerzésének a dátumát írod be, akkor senki sem látja, hogy hány évig tanultál. De nincs abban semmi rossz, ha kiderül, hogy családi, anyagi okok miatt abba kellett hagynod, és később folytattad.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és a támogatást!Akkor belevágok. Igazatok van, veszíteni nem lehet vele.
2019. jún. 25. 08:58
4/4 anonim válasza:
35 leszek idén, 10 éve én is elkezdtem és sajnos fel is adtam az egyetemi tanulmányaimat. Most januárban elhatároztam folytatom :) Mivel az a pontszám amivel akkor fél ettek, mostanra kevés lett, emelt érettségiztem egyet, egy szakmai ágazati tárgyból, amit sosem tanultam előtte, két hónapom volt felkészülni, tegnap vettem át a tanúsítványt, 4-est kaptam. Ha nem sokban változnak a ponthatárok a tavalyihoz képest, akkor van esélyem, hogy újra fel esznek. Sok sikert neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!