Hogyan kezdjek barátkozni, mit csináljak az első napon?
Sziasztok. Tudom, hogy ezer meg ezer kérdés van már ezzel a témával kapcsolatban, de én is segítséget kérek.
Szóval. Én faluból fogok bejárni az iskolába, de ez nem is annyira lényeges. Az osztály, ha minden igaz, 12 fő lesz.
A városban ez az egyetlen gimnázium, a többi szakmunkásképző, stb. Ennek a giminek van egy általános sulija, másik épületben. Onnan sokan fognak átjönni a gimibe, tehát már ismerik is egymást 8 ennyihány éve.
Lesz gólyatábor, megyek is, viszont egy hetet előtte iskolába kell menni, és utána lesz egy 2 napos tábor. Ez nehézbítő körülmény. (de tényleg, melyik suli csinál még ilyet? 😂)
Szóval az első napon megyek vadidegen emberek közé. Itt kezdődik a baj. Hogyan szerezzek barátokat? Vagy egyáltalán padtársat? Ezekkel nem volt gondom eddig, ugyanis 11 éve (óvoda+ált.isk) ugyanazokkal az emberekkel vagyok körülvéve..
Visszatérve, hogy kezdjek el beszélgetni, érted.. Bemegyek az ajtón - mindenki beszélget valakivel - én meg.. Jajj.
Tanácsok?
Beszédtémák?
Lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!