Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Orvosira mennyire kell az angol?

Orvosira mennyire kell az angol?

Figyelt kérdés
460pontom van, szóval valószínűleg felvesznek. De két másik nyelvet tanultam a gimiben, angolt soha. Szeretném persze majd minimum felsőfokon megtanulni, de az idő. Szerintetek ez nem lesz akadály? Gondolom, aki középfokú angollal megy, az sincs valami hű de nagy szinten, egy középfok pár hónap alatt teljesíthető a nulláról, ha meg nagyon kell az orvosira az angol ott szakmai szövegek lesznek, tehát ég és föld.
2010. júl. 9. 08:38
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm, kedves utolsó!:)

Igen, azt én is olvastam.

2010. júl. 9. 11:45
 12/19 anonim ***** válasza:

Hát én az elsőt elvégeztem úgy, hogy csak egy középfokúm van, de azt sem használtam év közben soha. Néha előfordult, hogy vmiből az anyag fele angolul került fel a netre, mert a tanárok nem akarták még a magyar hallgatóknak is külön megcsinálni...

De tankönyv meg van. Lehet később szükség lesz rá, de első 3 évben nem lesz, ne aggódj.

2010. júl. 9. 22:34
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó!:)

Bár fogalmam nincs mit kezdek majd,abban az esetben, amit írtál "fele angol":D, gondolom egy középfokúval te se sokra mentél, vagy ezt hogy kell elképzelni? Szépen kiszótáraztad? Vagy ahogy mondtad, ott a könyv és elég volt az? Gondolom ez a tanár jegyzete volt, mármint ami angolul volt.

2010. júl. 10. 08:26
 14/19 anonim ***** válasza:
Ne busulj. Ket masik nyelveddel sikered lesz, a "fele angol"-lal se torodj. Majd lesz barati korod akik ki tudnak es fognak segiteni, te ugy amivel Te tudsz. Gratulalok ket nyelv vizsgadhoz, legyel nagyon buszke magadra. Engem ha egy ilyen intelligens (ami vagy) es doktor (ami leszel) gyogyitana, nagyon orulnek, nagyon meghalalnam es legnagyobb bizalommal fordulnek feled. Hajra, almaid teljesuljenek, legyen egy nagyon szep, ertekes jovod.
2010. júl. 10. 16:15
 15/19 A kérdező kommentje:

FromOz : Köszönöm szépen a bíztató szavaid, meghatott a kedvességed.

Szép napot!

2010. júl. 10. 18:53
 16/19 anonim ***** válasza:
Az ovosis vagyok:D Hát figy, sztem ha koleszterin helyett cholesternie-t írnak, úgy is érteni fogod:D Ne aggódj:)
2010. júl. 11. 21:27
 17/19 anonim ***** válasza:

Ovosis vagy orvosis(?)

Cholesterine-t, igy meg jobban meg fogja erteni kedves kerdezonk :)

2010. júl. 12. 09:18
 18/19 anonim ***** válasza:
Elgépeltem. De talán így is érthető volt..
2010. júl. 12. 15:54
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Értettem mindent.:)
2010. júl. 12. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!