Anglisztikára jelentkezők: Hány pontotok lett?
Figyelt kérdés
Csak azért szeretném tudni, hogy tudjak viszonyítani, hogy mennyi esélyem lehet kb. a felvételhez.2010. júl. 8. 23:13
1/7 anonim válasza:
Huhh ez engem is érdekelne, már én is ki akartam írni a kérdést, de egyszerűen lusta voltam :)
Nekem 463, ELTE-t jelöltem első helyen. És te?
2/7 anonim válasza:
Én nem jelentkeztem ide, sőt nem is ebben az évben érettségizem, de 463 pont?? Hogy sikerült annyir összeszedni?
3/7 anonim válasza:
Az angolom 96% lett, a törim pedig 98%, és ezt duplázom, plusz ehhez még jön egy középfokú nyelvvizsga, meg ugye a 40 pont az emelt miatt.
4/7 anonim válasza:
:D ez nagyon szép, tök okos vagy:) Gratula:)
5/7 anonim válasza:
Hát, köszi, de az angolom pl. csak azért lett jó, mert kéttannyelvűs voltam, az angol nyelvű töri pedig szerintem sokkal egyszerűbb volt, úgyhogy nem teljesen az én érdemem... rajtam kívül még két 98%os lett az osztályban, példának okáért:)
De azért örülök neki, bár egyelőre a lényeg, hogy felvegyenek :)
6/7 A kérdező kommentje:
Nekem 437 lett, de én a Pázmányra jelentkeztem. És nekem a második idegennyelvem az angol, nem is lett olyan jó az emeltem, csak 86%. A német viszont 95, ehhez a 40+pont az emeltért, meg egy német középfokú nyelvvizsgáért 35.
2010. júl. 9. 10:34
7/7 anonim válasza:
Na, akkor te is nyugodt lehetsz, biztos felvesznek, gratulálok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!