Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van még rajtam kívül olyan,...

Van még rajtam kívül olyan, aki nem kapta meg a regisztrációs levelet?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a hátrányos helyzetet igazoló papír ellenőrzése miatt tovább tart, de most már azért ideje lenne küldeniük, nem???
2010. júl. 8. 23:06
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem hívd fel őket...ez már kicsit para
2010. júl. 8. 23:31
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Komolyan eszedbe nem jutott volna magadtól, hogy az Ügyfélszolgálatot felhívd? Ilyenkor tudok elgondolkodni azon, hogy az ilyen önállótlan emberek minek mennek felsőoktatásba...
2010. júl. 8. 23:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ide skubizzatok:

Unokatesómnak sem jött még semmi, nem hátrányos helyzetű, bankártyával előre fizetett.

Felhívta, és a szokásos mondatok, jelentkezése beérkezett, feldolgozás, postázás folyamatban.

2010. júl. 8. 23:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm sem kap semmiféle juttatást + nincsen adat feldolgozása hátrányos helyzet miatt, mégsem kapott MÉG MOST SEM regisztrációs levelet !!
2010. júl. 8. 23:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Én már hónapokkal ezelőtt megkaptam, de nem volt benne sem aranytömb, sem vastag bankók, csak az adataim meg egy diákhiteles reklám. Nem tudom, hogy miét várjátok ennyire, semmi különös nincs benne.
2010. júl. 9. 11:11
 6/8 anonim ***** válasza:
azért várjuk ennyire, mert ez jelenti azt, hogy tudnak róla, hogy én felvételiztem, és benne vagyok a rendszerben:)
2010. júl. 9. 11:20
 7/8 A kérdező kommentje:

Nyilván felhívtam már őket, jött a szokásos duma, de nem azért tettem fel a kérdésemet, hogy lehordj, kit érdekel a te véleményed...csak kíváncsi voltam, van-e még valaki hasonló helyzetben...

A többieknek köszönöm, megnyugtató, hogy van más is akinek késik...

2010. júl. 9. 12:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Én írtam nekik, hogy legalább azt mondják mi az a max határidő, mire meg kéne jönnie. Nyugodtabb vagyok, ha tudom, hogy pl. július 20-ig, mint így, hogy nem tudok semmit.

Erre annyit méltóztattak válaszolni, hogy a feldolgozás folyamatban, legyek türelemmel.Köszi... Pfff

2010. júl. 12. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!