Van még rajtam kívül olyan, aki nem kapta meg a regisztrációs levelet?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a hátrányos helyzetet igazoló papír ellenőrzése miatt tovább tart, de most már azért ideje lenne küldeniük, nem???2010. júl. 8. 23:06
1/8 anonim 

válasza:

szerintem hívd fel őket...ez már kicsit para
2/8 anonim 

válasza:

Komolyan eszedbe nem jutott volna magadtól, hogy az Ügyfélszolgálatot felhívd? Ilyenkor tudok elgondolkodni azon, hogy az ilyen önállótlan emberek minek mennek felsőoktatásba...
3/8 anonim 

válasza:

Ide skubizzatok:
Unokatesómnak sem jött még semmi, nem hátrányos helyzetű, bankártyával előre fizetett.
Felhívta, és a szokásos mondatok, jelentkezése beérkezett, feldolgozás, postázás folyamatban.
4/8 anonim 

válasza:

Barátnőm sem kap semmiféle juttatást + nincsen adat feldolgozása hátrányos helyzet miatt, mégsem kapott MÉG MOST SEM regisztrációs levelet !!
5/8 anonim 

válasza:

Én már hónapokkal ezelőtt megkaptam, de nem volt benne sem aranytömb, sem vastag bankók, csak az adataim meg egy diákhiteles reklám. Nem tudom, hogy miét várjátok ennyire, semmi különös nincs benne.
6/8 anonim 

válasza:

azért várjuk ennyire, mert ez jelenti azt, hogy tudnak róla, hogy én felvételiztem, és benne vagyok a rendszerben:)
7/8 A kérdező kommentje:
Nyilván felhívtam már őket, jött a szokásos duma, de nem azért tettem fel a kérdésemet, hogy lehordj, kit érdekel a te véleményed...csak kíváncsi voltam, van-e még valaki hasonló helyzetben...
A többieknek köszönöm, megnyugtató, hogy van más is akinek késik...
2010. júl. 9. 12:40
8/8 anonim 

válasza:

Én írtam nekik, hogy legalább azt mondják mi az a max határidő, mire meg kéne jönnie. Nyugodtabb vagyok, ha tudom, hogy pl. július 20-ig, mint így, hogy nem tudok semmit.
Erre annyit méltóztattak válaszolni, hogy a feldolgozás folyamatban, legyek türelemmel.Köszi... Pfff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!