Milyen regisztrációs levelet?
Felnézett bnőm felvire,h minden dokumentumom csatolva van-e neki és kiírta a rendszer,h regisztrációs levél nincs feltöltve.
Postai módon fizettet.Regisztráicós csomagot kapott..
Nos,nekem ok a felvis cuccom,és nem emlékszem,h pl. nekem kellett-e volna vmiféle reg.levelet feltöltenem.Kérlek segítsetek nekünk,ma van az uccsó hat.idő!
Hát későn vettem észre, 20:00-ig volt nyitva az ügyfélszolgálat, a telefont 22:00-ig vették fel (elvileg)... Meg kellett volna ott kérdezni...
Egyébként (nem fikázásként írom, csak úgy) vicces, hogy sok embernek az utolsó pillanatban jut eszébe, hogy minden rendben van-e a dolgaival, gondolom 2 hét alatt erre nem volt idő, a felvi.hu is bejött rendesen, nem fagyott. Én tudom, hogy mindent feltöltöttem, és jó is lesz, mégis óránként nézem a felvit, hátha van valami nyűgjük...
mondtam neki az ügyfélszolgálatot...de foglalt volt végig....
aki azért írta,h ne foglalkozzon vele,annak volt igaza...felvették őt :) ( engem nem :P:Dnext time fogorvosi )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!