Mit tegyek? (félek az egyetemtől)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Az egyetem (ELTE) és a szak (alkalmazott közgazdaságtan) is nehéznek számít szerintem.
Azt nem tudom, hogy milyen az előzetes tudásom. Töriből és matekból emelteztem, illetve könyveket olvasgattam a közgazdaságtanról.
Lényegtelen milyen lett az érettségid, és az sem számít hogy mások mit mondanak. Ha ebben a szakmában látod magad később kiteljesedni akkor oda kell menni és megcsinálni bármi áron. Mondják hogy így nehéz úgy nehéz meg szanaszét buktatnak, stb. stb. Nem kell ezzel foglalkozni. Másoknak is sikerült már előtted és utánad is el fogják végezni még jópáran így te is bőven meg tudod csinálni. Le kell ülni és érdeklődéssel tanulni!
Azt kell tenned, hogy várod a szeptembert, addig mindent amit kér az egyetem elintézed majd aztán bejársz az órákra és tanulsz. Ne is foglalkozz olyanokkal hogy nehéz lesz meg buktatnak. Te nem ezért mész oda, hanem azért mert ez a szak érdekel és ezzel akarsz foglalkozni.
Ha a mentalitás a helyén van, az eszed is megvan és emelett még szorgalmas is leszel, garantálom hogy mintaterv szerint el tudod végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!