Egyetemisták! Mennyi ösztöndíjat kaptok? Hogyan lehet többet szerezni?
Figyelt kérdés
Én mindent beadtam, amit tudtam és eddig egyedül tanulmányit kaptam, ami 13.000 forint volt egy hónapban (4,3-as KKI). Na most ezen nem tudom, hogy mennyit tudnék javítani, mert ezért is kellett tanulnom nem is keveset, de ez azért nem egy nagy összeg... Mindig mindenki mondogatja, hogy mennyi ösztöndíjat kap, félreteszi vagy abból fizeti a költségeit, ahhoz képest én még a kolit sem tudnám ennyi pénzből kifizetni, mert még az is drágább.2019. jún. 17. 10:12
11/12 anonim válasza:
Én 17000-et kapok 4,8-as korrigált kreditindexre. Nem sok, de mégis örülök neki, mert engem nagy csalódásként ért, amikor az első félév után 4,3-ra semmit nem kaptam, mert 4,4-től utaltak. Persze azóta már tudom, hogy nem éri meg stresszelni az ösztöndíj miatt, csak az akkor hideg zuhanyként ért, hogy sokat tanultam és a 4,3 azért nem olyan rossz eredmény.
12/12 anonim válasza:
Én első félévben 23 ezret kaptam 4,9-es KKI-ra, a maximum azt hiszem hogy 32 ezer volt, amit kapni lehetett, tehát az sem egy nagy összeg. Ebben a félévben több kreditem volt, vettem fel néhány szabvált, így feltornáztam 5,83-ra. Viszont van egy olyan érzésem, hogy nem fogok többet kapni, mert a szaktársaim is rájöttek erre a módszerre, és ők is több kreditet vettek fel 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!